hogyan éld túl a zombiapokalipszist?

Eljött a világvége, itt a zombiapokalipszis. A zombihordák elözönlötték a városokat. Senki sincs már biztonságban, az állami eröszakszervezetek összeomlottak, a rendörséget felzabálták, a hadsereg valahol a városod határában készül épp atombombát bevetni. Sikerült találnod egy épületet, amiben még van víz, áram és ami a legfontosabb INTERNET elérés! Biztosan maradtak még odakint más túlélök is, de hogyan vedd fel velük a kapcsolatot?

Tippek kezdö túlélöknek!

Hogyan éld túl a zombiapokalipszist?

átkutattad a házat használható eszközök után...

Sok mindent találtál, ami a túléléshez kell… Úúú de kitennél egy posztot a fészre, de egyelöre még várnod kell! Fuh, van itt minden, mint a zombifilmekben.

Húú, elég lenne ez még pár embernek, de senkivel sem találkoztál útközben, az épület kihaltnak tünik, a lakások zárva, csak pár helyre sikerült bemenned.

Vajon vannak még mások is odakint? Jó lenne valahogy megtudni!

hogyan jelezz másoknak zombiapokalipszis esetén?!

Elöször tuti a fenti videóban vázolt módszer jut eszedbe és bármennyire is jó módszernek tünik, ha végig gondolod, mennyi energiát kell belefektetni, míg a festéket összeszeded, találsz megfelelő felületet (szép napos idöben, mikor nem esik az esö) és mire felfested az SOS jelet… Hát nem irigyelnélek! 😆 Az eredményessége ennek az eljárásnak kb. pont annyi, mint a videóban látható. Vannak ennél jobb módszerek is azért!

Vegyünk sorra néhány hatékonyabb módszert!

Írok posztot a Facebook, LinkedIn, Twitter szentháromságra!

Kiindulásnak nem rossz terv, de csak rövidtávon jó és csak akkor, ha kizárólag az ismeröseinket akarjuk értesíteni arról, hogy megvagyunk, élünk még! Folyamatosan posztolni kellene ahhoz, hogy minél több ember láthassa. Sok energiát elvinne, hiszen itt a túlélésre játszunk. 😠

Élözöm ezerrel a Youtube, TikTop, Snapchat platformokon!

Ez se rossz megoldás, de ugyanaz a buktatója, mint a hagyományos social media eszközöknek… Folyamatosan kell tolni a tartalmat, hogy látható közönséged legyen. És minöségi legyen az a tartalom, szóval futás a zombik elöl, hogy csak úgy döljön a lájk! 😂

Na, de mi lehet akkor az ideális megoldás? Mi az a módszer, amivel idöt, energiát spórolunk, de mégis a világ tudtára adjuk, hogy létezünk?

Egyszerü = nagyszerü

Amíg a közmüvek müködnek, van áram, addig jó eséllyel Internet is lesz. A zombihordák zombiapokalipszis esetén az agyadat akarják majd kienni (vagy a májad), de nem az átjátszó tornyokat fogják szétszedni. Ezért az a legjobb módszer, ha valami egyszerüt készítesz (vagy készíttetsz), amit kevés energiával fenn tudsz tartani! Egy bemutatkozó honlap a legjobb megoldás erre. Könnyen elkészíthetö, összekapcsolható a legtöbb social media felülettel és a hatóságoktól kezdve az összes állampolgáron át, mindenki megtalálja, ha túlélöket keres.

zombiapokalipszis esetén segítünk honlapot készíteni

Azon dolgozunk napról-napra, hogy állandó rendelkezésre állású, a keresökben megtalálható weboldalakat gyártsunk.

És ha már Rád találtak, gondoskodunk arról is, hogy amíg van Internet és áramforrás, addig a honlapod ellenáll majd, mindenféle zombivírus támadásnak. Söt, lehet, hogy épp a Te weboldalad lesz a forrása az újonnan egybekovácsolódó emberiségnek!

Tudd meg, mindez hogyan lehetséges!

Életben vagy még odakint?
Írj, vagy hívj, amíg van térerö és áram!

WordPressking.hu

Email: info@wordpressking.hu

Tel.: +36706301148

©2019, eZI Company Tanácsadó Bt.