Wordpressking Google Analytics
A WordPressking segít kiaknázni a Google Marketing Platformban rejlő lehetőségeket

Ez az útmutató kifejezetten azoknak készült, akik még sosem hallottak a Google Analytics szolgáltatásról, vagy már hallottak róla, de nem használják, ellenben érdeklődnek afelől, hogyan kellene.

Nem kell aggódni, ha idegen a kifejezés, nem vagy egyedül, nagyon sok weboldal tulajdonos nem használja, pedig a forgalom mérésére a legjobb eszközök egyike.

Ebben az ingyenes útmutatóban az abszolút kezdő szemszögéből nézzük meg, miért van szükség rá, hogyan kell használni, és hogyan kell megoldani a gyakori problémákat!

Használsz blogot? Vagy statikus weboldalt? Ha a válasz igen, legyen szó személyes vagy üzleti célú felhasználásáról, akkor szükséged lesz a Google Analytics szolgáltatásra.

Íme néhány a webhelyeddel kapcsolatos számos kérdés, amelyet a Google Analytics segítségével megválaszolhatsz.

  • Hány ember látogatta meg a weboldalam?
  • Hol élnek a látogatóim?
  • Kell-e mobilbarát verzió az oldalamhoz?
  • Milyen marketing stratégiát válasszak?
  • Hány látogatómból lett ügyfél?

A segédanyagot a lenti űrlap kitöltését követő 24 órán belül küldjük el.

* kötelezően kitöltendő mező

Kérlek add meg milyen módon maradhatunk veled kapcsolatban!

A fent megadott preferenciáról bármikor leiratkozhatsz a leveleink lábrészében található linkre kattintva, az adatkezelési tudnivalókért keresd fel a WordPressking megfelelő részét!

Mi a MailChimp szolgáltatását használjunk levelező platformunkként. A feliratkozással elfogadod, hogy a MailChimp kezelje a megadott adataidat. Itt tudhatsz meg többet a MailChimp adatkezelési megoldásairól.